Måleritjänster av högsta kvalitet

Våra proffs tar hand om din fasadmålning

Oavsett om du har ett slott eller koja, så är husets fasad det första du ser. Har du en bleknad, flagnande fasad med begynnande mossväxt?

Då är det dags att måla om. Inga fasadarbeten är främmande för oss, vi har många framgångsrika fasadmålningar i bagaget och ser till att din bostad får den vackra och hållbara fasad som den förtjänar. Maila eller slå oss en signal så bokar vi en tid och kommer ut till dig där vi tillsammans går igenom dina behov och önskemål, och vad som behöver åtgärdas. Så småningom får du förslag på en tydlig offert, och du kan fundera i lugn och ro på beslut och omständigheter runt projektet.

Vi älskar allt vad måleri heter

Vi på Färnkvist Måleri har under lång tid levererat toppresultat och har som mål att i första hand tillhandahålla största möjliga kundnytta till minsta möjliga pris. Tack vare kontakter och förståelse för branschen kan vi pressa priserna utan att tumma på kvalitet. Detta vinnande koncept har bidragit starkt till vår framgång och uppskattas av såväl nya som återkommande kunder. Med andra ord så går genuint engagemang och kvalitet hand i hand, och vi är säkra på att det kommer märkas. Rådfråga oss gärna om kulörer, glansvärden, hårdhet m.m. Vi hjälper dig att välja rätt!