Om Färnkvist Måleri

Professionellt måleriföretag i Enköping

Vi är ett professionellt måleriföretag som erbjuder både invändiga och utvändiga måleritjänster för både företag, kommuner, myndigheter och privatpersoner. Vi hjälper dig med ny- och ombyggnadsmåleri, underhållsmåleri och servicemåleri. Vill du måla om fasaden på din bostad, eller kanske utföra målning av vardagsrummet? Våra kompetenta målare har den rätta kompetensen och de rätta verktygen, samt ambitionen att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Kvalitet och service är vår styrka

Vår verksamhet kännetecknas av kvalitét och servicekänsla utöver det vanliga. Snabba och okomplicerade beslutsvägar gör oss till en flexibel målerifirma, och vi målar alla sorters fasader så som plåt, puts, trä och betongytor – självklart med omsorgsfullt utvald färg från marknadsledande tillverkare. Kvalificerade arbetsprocesser, stenkoll på branschens regler och genomgång av varje utfört uppdrag garanterar våra kunder ett väl utfört arbete enligt de avtal vi har kommit överens om. Vi följer dessutom produktutvecklingen av färg och rådfrågar ständigt leverantörernas experter för bästa resultat.

Mångårig erfarenhet av måleri

Med mångårig erfarenhet och stort kunnande tar vi hand om ditt projekt från början till slut. Har du ett projekt som kräver särskild omtanke? På Färnkvist Måleri tänker vi innovativt, och kommer gärna med nya idéer och infallsvinklar. Våra skickliga målare har tekniken i ryggmärgen, och utför alla uppdrag med största noggrannhet. Från målning av dörrkarmar, fönsterbågar och element- till reflexfria tak, nygipsade väggar och fondpartier. Anlitar du oss får du en pålitlig och gedigen målare som sätter dig som kund i 100 % fokus.